Cina meja Tradisional pabrik lampu-KL-T708 jeung pabrik | Kaiyao

Meja Tradisional lampu-KL-T708

Pondok Description:

Reading Studying Relaxation Bedtime hotel desk lamp With Good Service Product Description Base Material:  metal+wooden Shade Material:  metal Material Finish:  N/O Lampholder:  E14 Power:  Max. 40W  Switch:  on/off switch online inner box: 15x29x33cm QTY/CTN: 6PCS carton box: 47x60x35cm Certificate: CE, ETL, RoHS, SAA More product recommendation Product category Company Information Packaging & Shipping  


  • Bahan: Metal + Kai
  • Sumber lampu: E27 bohlam
  • Warna: mutuskeun ku Palanggan
  • Standar sertifikasi: CE, ROHS, ETL, SAA
  • Kakuatan: MAX40W
  • MOQ: 500
  • Harga FOB: 6 ~ 9
  • Suplai Kamampuh: 60,000PCS
  • Packing: kotak Warna + karton
  • Pangiriman: 35-45 Ari
  • jéntré produk

    Tags produk

    Maca guguru Rélaxasi waktu sare meja hotél lampu Jeung Service Good

    Panjelasan Produk

    Bahan dasar:  metal + kai
    Sahadé Bahan:  logam
    Finish bahan:  N / O
    Lampholder:  E14
    kakuatan:  Max. 40W 
    pindah:  on / off switch online
    kotak jero: 15x29x33cm
    QTY / CTN: 6PCS
    kotak karton: 47x60x35cm
    Sertipikat: CE, ETL, RoHS, SAA

    Langkung rekomendasi produk

    Langkung rekomendasi produk

    kategori produk

    cate

    Émbaran parusahaan

    Émbaran parusahaan

    Bungkusan & pengiriman barang

    Bungkusan & pengiriman barang

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami