Tentang Kami

Shaoxing Shangyu Kaiyao cahaya Co., Ltd.

lokasina di Kab Shangyu of Shaoxing Kota, nu antara Hangzhou jeung kota Ningbo, angkot teh pisan merenah.

KLIGHT

ieu husus dina ngamekarkeun, manufaktur jeung pamasaran sagala jinis cahaya interior. Bulan produk urang nutupan 5 runtuyan utama: lampu meja, lampu lanté, lampu LED, Pendant lampu na lampu Besar, nu geus diékspor ka Éropa, Amérika Kalér jeung Amérika Kidul pikeun 8 taun.

Paling produk urang

geus ngagaduhan persetujuan internasional: CE, RoHS, ETL, Erp na BSCI. kualitasna, harga pangalusna sarta layanan alus téh Téori KLIGHT ngeunaan bisnis. Kituna, kami geus diwangun hubungan bisnis jangka panjang jeung konsumén utama urang ti Perancis, Polandia, Inggris, AS, jeung sajabana 

Urang warmly ngabagéakeun para nasabah global pikeun gabung kami pikeun masa depan terang. kasuksésan anjeun kasuksésan urang!