Service kami

tampilan sampel produk

Bulan produk urang nutupan 5 runtuyan utama: lampu meja, lampu lanté, lampu LED, lampu Pendant jeung lampu Besar.

Tentang Kami

Shaoxing Shangyu Kaiyao cahaya Co., Ltd. ieu lokasina di Kab Shangyu of Shaoxing Kota, nu antara Hangzhou jeung kota Ningbo, angkot teh pisan merenah.

KLIGHT ieu husus dina ngamekarkeun, manufaktur jeung pamasaran sagala jinis cahaya interior. Bulan produk urang nutupan 5 runtuyan utama: lampu meja, lampu lanté, lampu LED, Pendant lampu na lampu Besar, nu geus diékspor ka Éropa, Amérika Kalér jeung Amérika Kidul pikeun 8 taun ...

Naha milih AS