SHËRBIMI YNE

ekran mostër produkt

Produkti ynë shkon mbulojnë 5 seri kryesore: llambë tavolinë, llambadar, llambë LED, varëse llambë dhe llamba muri.

Rreth nesh

Shaoxing Shangyu Kaiyao Lighting Co, Ltd ndodhet në rrethin e Shangyu e Shaoxing City, e cila është në mes të Hangzhou dhe qytetin e Ningbo, transporti është shumë i përshtatshëm.

KLIGHT është e specializuar në zhvillim, prodhim dhe marketing të gjitha llojet e ndriçimit të brendshëm. Produkti ynë shkon mbulojnë 5 seri kryesore: llambë tavolinë, llambadar, llambë LED, varëse llambë dhe llamba muri, të cilat janë eksportuar në Evropë, Amerikës së Veriut dhe Amerika e Jugut për 8 vjet ...

PSE NA ZGJODHET NE