Нашите услуги

производ дисплеј примерок

Нашите производи се движи покриваат 5 главни серија: маса светилка, кат светилка, предводена светилка, другар светилка и Ѕидна светилка.

за нас

Shaoxing Shangyu Kaiyao осветлување копродукции, Ltd е лоцирана во областа Shangyu на Shaoxing Сити, кој е меѓу Хангжу и Ningbo градот, за транспорт е многу лесен.

KLIGHT е специјализирана за развој, производство и маркетинг на сите видови на внатрешно осветлување. Нашите производи се движи покриваат 5 главни серија: маса светилка, кат светилка, предводена светилка, другар светилка и Ѕидна светилка, кои се извезуваат во Европа, Северна Америка и Јужна Америка за 8 години ...

Зошто Изберете нас