Babagan awake dhewe

Shaoxing Shangyu Kaiyao Lighting Co., Ltd.

dumunung ing distrik Shangyu saka Shaoxing City, kang antarane Hangzhou lan kutha Ningbo, transportasi sanget trep.

KLIGHT

wis specialized ing ngembangaken, Manufaktur lan marketing kabeh jinis cahya interior. kisaran asil kita nutupi 5 seri utama: lamp Desk, lamp Floor, lampu LED, Pendant Lamp lan lamp Wall, kang wis diekspor kanggo Eropah, Amérika Lor lan Amérika Kidul kanggo 8 taun.

Paling produk kita

wis tak persetujuan internasional: CE, RoHS, ETL, ERP lan BSCI. Quality rega paling lan becik iku teori KLIGHT kang bisnis. Amarga iku, kita wis dibangun sesambetan bisnis long-term karo pelanggan utama kita saka Prancis, Poland, UK, USA, etc. 

We becik welcome pelanggan global kanggo gabung kita kanggo mangsa padhang. sukses sukses kita!