China 9inch-Ring Cahya 128 pabrik lan manufaktur | Kaiyao

9inch-Ring Cahya 128

Short Description:

Pilihan: 2.6USD kanggo pangilon kosmetik / 2.6USD kanggo nduwèni lamp biasa: 2.6USD / 4.72USD / 1 kanggo nduwèni lamp refleks


  • Nomer item: RL-128, 128pcs LED,
  • Power: 8W
  • Lumens: 1024LM dimming dadi
  • Suhu werna: 3200K-5500K RA> 90
  • Diameter Internal: 188mm
  • Diameter njaba: 228MM
  • Power njaba: harger kanggo telpon seluler, sumber hotspot, antarmuka USB
  • Bobot: 0.8kg
  • Detail produk

    Tags Product

    Pilihan: 2.6USD kanggo pangilon kosmetik / 2.6USD kanggo nduwèni lamp biasa: 2.6USD / 4.72USD / 1 kanggo nduwèni lamp refleks


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita