SERVICE kita

tampilan sampel Product

kisaran asil kita nutupi 5 seri utama: lamp Desk, lamp Floor, lampu LED, lampu Pendant lan lamp Wall.

Babagan awake dhewe

Shaoxing Shangyu Kaiyao Lighting Co., Ltd. dumunung ing distrik Shangyu saka Shaoxing City, kang antarane Hangzhou lan kutha Ningbo, transportasi sanget trep.

KLIGHT wis specialized ing ngembangaken, Manufaktur lan marketing kabeh jinis cahya interior. kisaran asil kita nutupi 5 seri utama: lamp Desk, lamp Floor, lampu LED, Pendant Lamp lan lamp Wall, kang wis diekspor kanggo Eropah, Amérika Lor lan Amérika Kidul kanggo 8 taun ...

Apa PILIH US